Фітнес-меню (контроль маси тіла, знижує відчуття голоду, підтримує високий енергетичний рівень), Грін
81 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
- Код: 45043
- +380 (66) 871-10-90
- +380 (73) 871-10-90
Опис
Головним чинником здорового способу життя, гарної фізичної форми та активного довголіття є збалансоване харчування.
«Фітнес-меню» — натуральний комплекс, який містить тільки необхідні для здоров'я природні речовини.
Завдяки особливій технології виробництва цього продукту та використанню цільного зерна, він оптимально засвоюється організмом і дає змогу якісно поліпшити раціон.
З «Фітнес-меню» набагато легше коригувати та контролювати масу тіла, знижувати відчуття голоду, підтримувати високий рівень енергії для занять спортом і вести активний спосіб життя, правильно харчуватися на робочому місці та в дорозі, економити час на приготуванні їжі.
Продукт чудово поєднується з усіма видами фруктів і ягід, може замінити повноцінне приймання їжі або послугувати корисним перекусом упродовж дня.
Корисні властивості "Фітнес-меню"
- волокно збагачує раціон харчовими вітамінами, мінералами, антиоксидантами та ферментами;
- цільне зерно вівса є джерелом корисних вуглеводів, необхідних амінокислот і клітковини;
- насіння льону має загальнозміцнювальну дію й нормалізують обмін речовинами;
- кориця покращує травлення і сприяє зниженню ваги;
- яблучний пектин очищає організм від шкідливих речовин, токсинів, радіонуклідів і солей важких металів;
- продукт забезпечує життєвий тонус м'язам, збільшує потенціал організму;
- покращує стан шкіри, волосся й нігтів.
Склад
Пластівці вівсяні, мучово житнє, товсто-червоне, волосяне, насіння льону, пектин яблучний, кориціа.
Спосіб застосування
2 столові ложки продукту залити склянкою (200 мл) гарячої води або молока, ретельно перемішати. Настояти 10-12 хвилин. Додати за смаком сіль, мед, фрукти або горіхи.
Докладніше про корисні властивості толоку
Продукт "Фитнес-меню" містить три різновиди толоку. Струмо — це продукт із цільного зерна, отриманий за особливою технологією. Спочатку зерно найвищої якості (тільки таке зерно здатне прорости) промивають і поміщають у вологе та тепле середовище для його проростання. Під дією вологи та температури в зерні відбувається його пробудження і природна ферментація. Зерно використовує весь свій природний потенціал для проростання: синтезуються нові біологічні речовини та збільшується кількість наявних. У нашому випадку, всі вони залишаються в зерні — не «входять» в проросток. Отже, активізуються й примножуються всі корисні властивості зерна, а також забезпечується його оптимальне засвоєння організмом. Надалі зерно підсушують і подрібнюють через перетирання, застосовуючи зусилля зсуву — ніби розбурхують у ступі. У результаті, готовий продукт — волокно — стає унікальним джерелом необхідних для здоров'я речовин: вітамінів (B, PP, E,), мікро- та макроелементів (калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, залізо, марганець та ін.), антиоксидантів, біофлавоноїдів, амінокислот і ферментів, складних вуглеводів, необхідних рослинних білків, жирів (зокрема лецитин) і харчових волокон. Причому під час вживання слоку організм людини витрачає набагато менше енергії на травлення й засвоєння його корисних складників, ніж під час використання традиційних зернових продуктів. Доведено, що в стельці проявляється ефект, коли живе цілісне зерно має сильну комплексну дію завдяки багаторазовому посиленню цілющих властивостей кожного з компонентів.
Цілющі властивості та смакові якості цього продукту привертали людей ще сотні років тому. Турботливі мами готували волокно для годування маленьких дітей у разі нестачі або відсутності грудного молока. Літні люди харчувалися толокном замість звичних каш у разі різних недуг, відчуваючи на собі його загальнозміцнювальні властивості. Готували в давнину толоку так: спочатку зерно замочували, а потім на ніч залишалися в теплій печі. Просушене зерно штовхли та складляли для зберігання й подальшого використання.
Зараз технологія виробництва стельова передбачає оптимальний час його пробудження, низькотемпературний режим сушіння, що дає змогу зберегти всі вітаміни та ферменти зерна, дбайливе подрібнення.
Лікарі повністю підтримують дієтологів у питаннях корисних властивостей толока, призначені цей продукт у разі туберкульозу, анемії, стресів, депресії, браку молока під час лактації, для відновлення операцій або тривалого медикаментозного лікування. Толокно багате на різні природні речовини, що сприяють відновленню нормальної життєдіяльності організму.
Завдяки вмісту в мусті лігніну та інших харчових волокон, знижується рівень холестерину в крові, відбувається очищення організму від зайвих кислот жовчі, токсинів і помітно підвищується імунітет і стабілізується робота ендокринної системи. Біофлавоноїди знижують ризик утворення пухлин і запобігають розвитку раку загалом, виводять токсичні речовини, сприяють протіканню важливих процесів в організмі та прискорюють регенерацію клітин. Лецитин сприяє якішому засвоєнню білків. У разі його браку спостерігаються дратівливість, зниження концентрації уваги та погіршення пам'яті. Адже лецитин є основним елементом тканини мозку та має регулярно надходити в організм із їжею. Встановлено, що ефективність рослинного лецитину вища, ніж тваринного походження. Авенантраміди запобігають закупорюванню судин і артерій, перешкоджаючи зростанню бляшок на стінках кровоносних судин. Аланін сприяє якісній роботі імунної системи та збереженню правильного балансу цукру в крові. Цистеїн захищає організм від руйнівної дії радіації.
Струмо можна рекомендувати як антидепресант — у ньому міститься багато вітамінів групи B, актуальних для зміцнення нервової системи, пам'яті та омолодження організму.
Також "Фитнес-меню" доповнений яблучним пектином. Яблучний пектин надає сприятливу дію на ШКТ і організм загалом прямим способом й опосередкований.
Механізм прямої дії яблучного пектину пов'язують із тим, що, бувши природним сорбентом, він зв'язує жовчні кислоти та холестерин і виводить їх з організму.
Крім того, пектин уповільнює всмоктування простих вуглеводів і жирів, що сприяє нормалізації рівня глюкози крові та відновленню чутливості тканин до інсуліну. Так само це супроводжується зниженням рівня інсуліну та відповідно зниженням рівнів тригліцеридів і холестерину крові, а також зниженням ризику розвитку ожиріння.
Свою опосередкову дію яблучний пектин надає через корисні бактерії кишківника, які його повністю переробляють. Водночас вони розмножуються та синтезують корисні субстанції (вітаміни, амінокислоти, леткі жирні кислоти та ін.), пригнічують ріст патогенної флори. Встановлено, що яблучний пектин надійно знижує рівні холестерину атерогенних фракцій ліпопротеїдів (т.н. «поганого» холестерину), стабілізує рівень цукру в крові, зменшує швидкість розвитку атеросклеротичних бляшок на стінках судин, покращує функціональні можливості кишківника, сприяє виведенню різних токсинів, включно з солі важкими металами та радіонуклідами. Добавки пектину виявилися корисними для тих, хто пережив Чорнобильську катастрофу, відновлює дружню мікрофлору кишківника та сприяє ліквідації дисбактеріозу, перешкоджає утворенню каменів у жовчних шляхах і жовчному міхурі, знижує ризик захворювання на рак товстої кишки.
Ефективна в продукті та корица. Згідно з дослідженнями, вживання кориці призводить до зниження рівня глюкози, холестерину в крові та стабілізує вироблення інсуліну. Також, корица знижує апетит і запобігає утворенню нових жирових клітин в організмі, запускає процес розщеплення старих. Всі ці властивості роблять корицю ефективним засобом для схуднення. На цьому позитивному ефекті та стали вибудовуватися нові програми зі зниження ваги дієтологами.
Основні | |
---|---|
Виробник | Грін-Віза |
- Ціна: 81 ₴