Кошик
348 відгуків
Сайт в процессе наполнения! У нас есть почти всё!)Выбрать
+380 (98) 879-75-60
+380 (66) 871-10-90
+380 (73) 871-10-90
Интернет-магазин NatureProducts. Эко-косметика и товары для ЗОЖ.

Толокно житнє, Грін Віза, 200 г

75 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 45042
Толокно житнє, Грін Віза, 200 г
Толокно житнє, Грін Віза, 200 гНемає в наявності
75 
+380 (98) 879-75-60
  • +380 (66) 871-10-90
  • +380 (73) 871-10-90
+380 (98) 879-75-60
  • +380 (66) 871-10-90
  • +380 (73) 871-10-90
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис

Толокно житнє - для поліпшення роботи серцево-судинної системи.

Продукт простий в приготуванні, підходить для щоденного вживання, корисний дітям і дорослим будь-якого віку та виду діяльності. Особливо толокно підійде цінителям натуральної їжі, дотримуються принципу — здоров'я не купиш, але можна купити харчування для здоров'я.

Корисні властивості

  • оздоровлює серцево-судинну систему;
  • покращує функцію кровотворення;
  • сприяє нормалізації артеріального тиску;
  • має загальнозміцнюючі властивості;
  • допомагає регулювати рівень цукру і холестерину в крові;
  • надає позитивну дію на роботу дихальної системи;
  • має протизапальний ефект.

Склад

Толокно житнє з пророщеного зерна.

Спосіб застосування

2 столові ложки продукту залити склянкою (200мл) гарячої води або молока, ретельно перемішати. Настояти 10-12минут. Додати за смаком сіль, мед, фрукти або горіхи.

Детальніше про корисні властивості толокна

Толокно – це продукт з цільного зерна, отриманий за особливою технологією. Спочатку зерно найвищої якості (лише таке зерно здатне прорости) промивають і поміщають у вологу і теплу атмосферу для його проростання. Під дією вологи і температури у зерні відбувається його пробудження і природна ферментація. Зерно використовує весь свій природний потенціал для проростання: синтезуються нові біологічні речовини і збільшується кількість наявних. В нашому випадку, всі вони залишаються в зерні – не «йдуть» в проросток. Таким чином, активізуються і примножуються всі корисні властивості зерна, а так само забезпечується його оптимальне засвоєння організмом. Надалі зерно підсушують і подрібнюють шляхом перетирання, застосовуючи зусилля зсуву - як би товчуть в ступі. В результаті, готовий продукт – толокно – стає унікальним джерелом необхідних для здоров'я речовин: вітамінів (B, PP, E,), мікро - і макроелементів (калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, залізо, марганець і ін), антиоксидантів, біофлавоноїдів, амінокислот і ферментів, складних вуглеводів, необхідних рослинних білків, жирів (у т. ч. лецитин) і харчових волокон. При чому, при вживанні толокна організм людини витрачає значно менше енергії на травлення та засвоєння його корисних складових, ніж при використанні традиційних зернових продуктів. Доведено, що в толокне проявляється ефект, коли живе цільне зерно володіє сильним комплексним дією за рахунок багаторазового посилення цілющих властивостей кожного з компонентів.

Цілющі властивості і смакові якості цього продукту приваблювали людей ще сотні років тому. Турботливі мами готували толокно для годування маленьких дітей при нестачі або відсутності грудного молока. Літні люди харчувалися толокном замість звичних каш при різних недугах, відчуваючи на собі його загальнозміцнюючі властивості. Готували в старовину толокно так: спочатку зерно замочували, а потім на ніч залишали в теплій печі. Просушене зерно товкли і складали для зберігання та подальшого використання.

В даний час технологія виробництва толокна передбачає оптимальне час його пробудження, низкотемпературый режим сушіння, що дозволяє зберегти всі вітаміни і ферменти зерна, дбайливе подрібнення.

Лікарі повністю підтримують дієтологів у питаннях корисних властивостей толокна, призначаючи даний продукт при туберкульозі, анемії, стресі, депресії, відсутності молока під час лактації, для відновлення після операцій або тривалого медикаментозного лікування. Толокно багате різними природними речовинами, що сприяють відновленню нормальної життєдіяльності організму.

Завдяки вмісту в толокне лігніну та інших харчових волокон, знижується рівень холестерину в крові, відбувається очищення організму від зайвих кислот жовчі, токсинів і помітно підвищується імунітет і стабілізується робота ендокринної системи. Біофлавоноїди знижують ризик утворення пухлин і запобігають розвитку раку в цілому, виводять токсичні речовини, що сприяють протіканню важливих процесів в організмі і прискорюють регенерацію клітин. Лецитин сприяє більш якісному засвоєнню білків. При його недоліку спостерігаються дратівливість, зниження концентрації уваги та погіршення пам'яті. Адже лецитин є основним елементом тканини мозку і повинен регулярно надходити в організм з їжею. Встановлено, що ефективність рослинного лецитину вище ніж тваринного походження. Авенантрамиды запобігають закупорку судин і артерій, перешкоджаючи зростанню бляшок на стінках кровоносних судин. Аланін сприяє якісній роботі імунної системи і збереженню правильного балансу цукру в крові. Цистеїн захищає організм від руйнівної дії радіації.

Толокно можна рекомендувати в якості антидепресанту - в ньому міститься багато вітамінів групи B, актуальних для зміцнення нервової системи, пам'яті та омолодження організму.

Характеристики
Основні
ВиробникГрін-Віза
Інформація для замовлення
  • Ціна: 75 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner