Опис
Компанією «Фіторія» розроблена нова унікальна дієтична добавка "Пробіофіт із вітаміном С". До складу «Пробіофіту С» входять три активні компоненти — біомаса бактерій Bacillus licheniforis, Фітор і аскорбінова кислота (вітамін С).
«Пробіофіт із вітаміном С» — це дуже потужний імунокоригувальний пробіотик, який активізує імунітет організму людини, дає йому додаткову енергію для боротьби зі специфічними шкідливими чинниками.
Біомаса бактерій Bacillus licheniformis, яка входить до складу «Пробіофіта С», є розробкою провідних вчених-мікробіологів Новаcoбірська.
Bacillus licheniformis активізує вироблення інтерферону, який запобігає розмноженню мікробів і вірусів, пригнічує інфіковані клітини в самому організмі людини.
Вітамін «С» — потужний антиоксидант. Він відіграє важливу роль у регуляції окисно-відновних процесів, бере участь у синтезі колагену та проколагену, в обміні фолієвої кислоти та заліза, а також синтезі стероїдних гормонів і катехоламінів. Вітамін «С» регулює згортання крові, нормалізує проникність капілярів, має протизапальну та протиалергічну дії. Крім того, вітамін «С» відіграє важливу роль у забезпеченні захисту організму від наслідків стресів.
Добавка «Фітор» — природний універсальний біологічно активний комплекс, який виробляється з листя дуба черешчастого (Quercus robur L.) за унікальною та запатентованою компанією «Фіторія» технологією. Згідно з даними хімічного аналізу сухий екстракт «Фітор» містить суму фенольних сполук (не менш ніж 10% у перерахунку на галлову кислоту та суху речовину), суму оксидумаринів (не менш ніж 3% у перерахунку на 7-оксі-4-метилкумарин), катехіни таніни, полісахариди, мікроелементи.
Фітор має загальнозміцнювальні, біомодулювальні та регенерувальні властивості.
Пробіофіт із вітаміном «С» — це дієтична добавка до раціону, додаткове джерело вітаміну «С», вживання якої сприяє нормалізації функціонування шлунково-шлункового тракту, покращенню обміну речовин.
Показання до застосування
Використовують для відновлення мікрофлори кишківника (після вживання антибіотиків), а також у разі:
- лікування бактеріальних інфекцій (дизентерія, сальмонелез, туберкульоз);
- лікування різних захворювань шлунково-кишкового тракту (діарея, дисбактеріоз, харчові отруєння, кишкові інфекції);
- лікування вірусних інфекцій, що передаються повітряно-краплинним способом (ОРЗ, ГРВІ, гепатит, грип).
Склад
Дубильні речовини, флавоноїди, кверцетин і т.д., галлова й елагова кислоти, флобафен, пінтозани, пектини, моносахару, олії, білкові речовини, крохмаль, вуглеводи, понад 30 макро- та мікроелементи, вітаміни В1, В2, В6, РР, С.
Харчова цінність: білки - 4,2 г; жири -0,0 г вуглеводи - 29,0 г, вітамін «С» — 20,0 г.
Енергетична цінність (калорійність) 100 г — 132,0 ккал.
Спосіб застосування
Детям от 7-ми до 14-ти лет — по одній капсулі 2-3 рази на день за 20 хвилин до їди.
Дітям від 14 років і дорослим — по одній капсулі 3-4 рази на день за 20 хвилин до їди.
Основні | |
---|---|
Виробник | Фитория |
Для поліпшення | обміну речовин |
Властивості | живлення |
Корисні речовини | вітаміни |
- Ціна: 115 ₴